Südaööl sai esimene EMT klient taskusse iPhone 3G

Mai lõpus tulid välja esimesed teated, et EMTst saab iPhone'i edasimüüja Eestis. Augusti alguses selgus ka iPhone'i müügile jõudmise kuupäev ja nüüd on see kultustelefon Eestis!

Eile õhtul kell 22 kogunes Viru keskuses seltskond, kes oli juba ammu oodanud võimalust osta endale iPhone 3G. Õhtu naelaks oligi päris esimese iPhone 3G omaniku väljaselgitamine. Südaööks oli müügilettide juurde tekkinud ligi paarisaja inimesega järjekord. Ja siis oligi käes kauaoodatud hetk: tabloo, mis oli seni lugenud iPhone'i müügi alguseni jäänud tunde, minuteid ja sekundeid, näitas 00:00:00. Kassad löödi lahti ja iPhone'i müük Eestis võis alata!

Müügisaginas oli raske jälgida, kellel õnnestus müügitehing päris esimesena lõpule viia. Hetke pärast oli aga esimene ostja EMT klienditeenindajatel välja selgitatud ja ta juhatati lava poole. Õhtujuht Heidy Purga abiga saime teada, et esimese ostja nimi oli Marianne, kes lubas telefoni kohe pakendist välja võtta. „Kellele teed esimese kõne?"  küsis Heidy. „Ikka oma abikaasale!" kõlas vastus.

Üritusel sai näha ka Eesti esimest iPhone-muusikute ülesastumist. Djd Paul Oja ja Critikal demonstreerisid iPhone'il skrätšimist ja Villu Veski  ning Jason Virunurm tõid publikuni Eesti esimese iPhone'i muusikaduo. Mõnusat muusikat tegi ka lätlaste bänd Beat Retro Scratch.

EMT tervitab ka ürituselt otsereportaaži teinud Eesti iPhone foorumi iphone.spot.ee meeskonda. Kuna Viru keskuse wifi vedas neid alt, sai EMT siinkohal appi tulla ja pakkuda foorumi meeskonnale ühenduse loomiseks kõige mobiilsemat viisi  – EMT 3G telefoni. 

Aitäh kõigile, kes jaksasid ära oodata iPhone 3G hinnainfo. Nagu sai lugeda juba ka üritusel jagatud flaieritelt, pakub EMT iPhone 3Gd kahe hinnapaketiga: i550 ja i890. Kumbki hinnapakett sisaldab iPhone 3G telefoni, 24 kuu pikkust regulaarse kuutasuga lepingut EMTga ja tervet hulka tasuta kõneminuteid, lühisõnumeid ja mobiilset Internetti – asju, mida iga iPhone'i kasutaja kindlasti vajab. Täpset infot hindade kohta vaata siit.

Vahetult enne iPhone 3G müügi algust toimunud pressikonverentsil ütles EMT turundusdirektor Piret Dubout, et hinnapakettide koostamisel on arvestatud iPhone'i kasutajate vajadustega. „Kindlasti vajavad iPhone 3G omanikud ligipääsu mobiilsele Internetile. Selleks on näiteks hinnapaketis i550 tervelt 100 megabaidi eesti kuus tasuta mobiilset internetti," ütles Dubout.

Ahjaa, enne iPhone 3G müügi algust intervjueeris EMT ka mõnda iPhone'i kasutajat ning küsis neilt igasuguseid küsimusi oma lemmiktelefoni kohta. Muuhulgas küsisime seda, et kui iPhone oleks mees, siis milline mees ta oleks. Intervjueeritavate hulgas olid näiteks Liisi Eesmaa, Kaspar Kokk ja Urmas Lilleorg. 

Vaata intervjuude klippe:



Kes õhtusele müügi avamisüritusele ei jõudnud, saab oma uue iPhone 3G osta kohe hommikul ükskõik millisest EMT esindusest!


Pilte iPhone 3G avamisürituselt Viru Keskuses